Venus Because She´s Worth It

Venus Because She´s Worth It, mixed media 2011. Susanna Varis

Nytt verk idag. Efter att medelst taxi ha släpat iväg mig till vårdcentralen och åter hem på dagen, orkade jag ändå färdigställa dagens collage.  En modern Venus, på släktbesök, med instrumentet nödvändigt för sin tillblivelse vid sin sida. Facebook-länk uppe i hörnet. Hon fnular på några ingrepp för sin eviga skönhet. Inspirationen från Mia Mäkilä går nog inte att ta miste på…

Jag läste ett informationsblad på vårdcentralen och mina symptom passar in på influensa. Det togs massa prover. Men jag har mått något bättre idag, så jag hoppas att det är på väg bort nu…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, historia, Konst, Okategoriserade, religion och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Venus Because She´s Worth It

  1. Ulf Holmén skriver:

    Man ser ju genast släktskapet mellan Venus, fjärilarna och en australopechus-fossil. Tittar man riktigt noga kan man ju se att venus har börjat få vingar på ryggen och att hon har extra djupa ögonhålor. Så är en riktigt fin bild åter född.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.