Dagens stass

Denna superduper fabulösa Cavalli-tunikan kom med posten idag…tänk vilka fynd man kan göra på nätauktioner…

Jag har på våren fått en fullkomlig pippi på Roberto Cavalli och helst dessa fantastiska djur- och djungelmönster. Efter den långa och hårda vintern, och efter all gotik och svart svart svart, vill jag bara trippa omkring i djurprints, lagom brunbränd vid nån poolkant någonstans där det är varmt. Den uppmärksamme läsaren har säkert noterat att även min blogginvignings-klänning är en HM/Cavalli.

Jag är nu absolut ingen modenörd eller övermogen fashionista. Mode har sin plats i kringmarkerna till konsten och själv tycker jag att det bara är roligt att uttrycka mig även med kläderna.

Nu behövs bara rätt väder för dom här rätta kläderna. Det blåste återigen isvindar när vi kom hem på kvällen efter att ha varit i Stockholm för att köpa kartong 70 x 100 cm för mina kommande arbetsprover. Matton i huvudstaden verkar vara en riktig guldgruva för oss som är ute efter konstnärsmaterial.

 

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Dagens stass och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Dagens stass

  1. Micheles skriver:

    Vad vacker du är i den nya stassen – En kvinna med snille och smak vilket jag alltid har sagt och tyckt. Färger i världen måste vi bada i, lite mera än vad tråksursmakpolisen än tycker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.