En liten sömndans

Hjärtat dunkar som vanligt i bröstkorgen lite för snabbt, lite för kraftigt. jag hoppas att jag får sova inatt. Därför kör jag en liten sömndans här på bloggen.

www.marilynmanson.com

Bachs Air och Beethovens Månskenssonaten i all ära, men musik som jag helst lyssnar till om jag behöver koppla av eller sova kommer ifrån (surprise!), Marilyn Manson. Hans mest utskällda album Eat Me Drink Me, är för mig den optimala avslappningsmusiken. Dessutom är den den indirekta anledningen till att jag började måla och teckna igen. Mer om det när min hjärna känns mer användbar.

Foto: Nela Koenig

Foto:Perou

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Marilyn Manson, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.