Lady Gaga Monster Ball Tour SVT 1 kl. 22.40

Rekommenderas varmt!

Jag köpte en Lady Gaga glowstick… :)

Konserten på Globen förra året var helt fantastisk! Det var ett visuellt fyrverkeri av intryck, Ladyn sjöng underbart och spelade piano mycket bra. Showen var dessutom uppbyggd som en slags teater- eller musikaluppsättning med en handling och olika scenografier. Två timmar har sällan svischat förbi lika fort.

Mobilen…

En ung kille, enbart invirad i tejp på överkroppen studsade loss i fullständig extas bredvid mig och jag förstår honom, det var nästan omöjligt att sitta still. Vilket drag!

Min första kontakt med Lady Gaga var i maj 2009, när vi tidigt på morgonen rullade ut från en Silja-färja med moderskan. På bilradion var någon sådan här Mix Rix Mega Giga Morgonzoo Hits på och jag fastnade för låten som spelades på fläcken. Det var Lady Gagas Pokerface. Sedan dess har jag varit biten. Saken blev ju inte värre av att jag insåg att det var samme Lady Gaga, vars Chu Fu-mix av låten Love Game gästades av Marilyn Manson. Inte heller av att hon i sitt artisteri har en stor dos konstnärlighet, bl a i form av alla de surrealistiska kreationer hon bär.

Love Game med Lady Gaga och Marilyn Manson:

watch?v=vjNDHqS7ieM

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Marilyn Manson, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Lady Gaga Monster Ball Tour SVT 1 kl. 22.40

  1. Susanna Varis skriver:

    Är det som Uffe säger, att jag behöver bättre utrustning för att ljudet på konserten ska komma till sin rätta? Min tjock-tv med ikopplade datorhögtalare ger i alla fall inte ur sig nästan någon bas överhuvudtaget…synd på trycket i musiken, som jag vet finns!

    • Micheles skriver:

      Jag gissar att tv och stereon nog inte har samklang. Jag får inte ut mitt ljud bra fastän den är kopplat till stereon. Platt-tv nästa?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.