Partykråkan Håkan

Efter önskemål och med påbackning från stödtrupperna här hemma, kommer här en liten presentation av partydjuret i invigningsbilderna.

Partykråkan Håkan. Ja, vad ska man säga om detta partymonster? Han upptäcktes i en lokal filial till Buttericks nere i Södertälje och skulle enbart ha medverkat i blogginvigningen för Crowbar. På något sätt fick dock den sluga gynnaren ett eget liv och tituleras numera Partykråkan Håkan.

Håkans väninnor Cindy och Barbie, två partysugna donnor från L.A.

Han är alltid i händelsernas centrum, mittpunkten på vilken tillställning som helst. Inget party utan Håkan. Han är det naturliga navet kring vilket det sociala livet roterar. Han är omättlig gällande livets goda och bär klara drag av en riktig konnessör, men är inte alltid värst kinkig om det vankas efterfest.

Partykråkan Håkan kommer kanske att figurera i fler inslag på bloggen, vem vet…om han kan slita sig från sitt flitiga socialiserande.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Partykråkan Håkan

 1. Ulf Holmén skriver:

  Ja den där Håkan verkar vara en rolig prick precis som du är. Håkans fäbless för unga sköna damer verkar också vara väldokumenterad med tanke på bilderna. Är du en av dessa flickvänner, eller har jag en chans? En annan fråga som jag kommer på här är om Håkan tar genvägar via kickifestis och linlöpning på Stureplan för att bli det partydjur han är?

  • Susanna Varis skriver:

   Jadu…det är frågan. Håkans förflutna är höljt i dunkel. Var har den festsugna fågeln tillbringat sina dagar? Har han något att dölja, månne?
   Jag försäkrar dig…hur rolig och tilldragande denna fjäderprydda hjälte än är, så utgör han inget hot mot dig. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.