Det okända

Idag kastar jag in mig i det okända. Har sovit dåligt och haft ont i huvudet hela natten. Städade som ett jehu igår och knyckte nog till någonting i natt. Har tagit det tillåtna honungstéet och vatten, duschat och skrubbat och topsat. Snart bär det av. Jag får trösta mig med att jag får ju knarka. Ska beställa hela menyn…

Det blir alltså en liten paus nu. Återkommer med rapport.

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Det okända

  1. Micheles skriver:

    Lycka till med allting nu. Det kommer att gå bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.