Galleri Zebra

Ok. Jag bloggar då. Motvilligt. Jag gillar inte alls det här utseendet på bloggen. Hoppas att det snart löser sig. har fortfarande ingen aning om varför det blev så här och om något ens händer för att det ska bli som det ska igen…

Utställningen är nu förbi, tack alla som kom!

Jag får säga att jag är nöjd. Jag gick trots allt med plus, hade en jätterolig vecka med nya upplevelser och fick en hel del nya, intressanta kontakter. Förra veckan var väldigt turbulent och jag är fortfarande ganska slut efter allt som hänt och allt arbete med utställningen. Min första soloutställning! Galleri Zebra skulle jag kunna husera i varje dag om jag kunde leva på det…

Idag var första dagen tillbaka på lönearbetet och tack vare en rejäl satsning från polisen och alla inblandade på vårt företag, blev dagen bra. Det återstår att se hur situationen utvecklas under sommaren.

Tillbaka till utställningen, här kommer några bilder:

Uffe kämpar med upphängningen…

Upphängt och klart. Vernissagen kan börja…

Jag, en god vän från länge sedan, Doris Blomster och mor.

Jari från Jukijaimais kom och musicerade.

Varde ljus! Monica Karlzon hänger uppe vid taket, Berndt Noelle längst till höger.

Nu börjar bilduppladdningen sagga, trots att jag minskat ner fotona till 75 %, så jag fortsätter på nästa inlägg…om det ska hålla på så här och efter att bloggen tog sin lilla tid att få upp så blir det snart Blogger, here I come!


Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Galleri Zebra, Okategoriserade, Utställning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.