Stulen konst!

Någon vid namn Enzo Omonte har tagit en av mina gamla manson-målningar, laddat upp den och tom gjort beställning av trycksaker möjligt. Ja herregud…han har laddat upp den till ett gruppgalleri också. Jag har skrivt till Deviantart, till honom, till gruppen, till några till, men jag tänkte hänga ut honom här på bloggen också.

Så här ser killen ut:

Här är hans teckningar:

Den här målningen låtsas han som att han har gjort:

The Vampires, akvarell 2008. Susanna Varis

Skojaren har haft fräckheten att fotoshoppa bort min namnteckning på målningen. Här är bilden från hans galleri på Deviantart:

”Marilyn Manson by Reckless-Etc” har han döpt om min målning till…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i blodtryckshöjare, Egna verk, Konst, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Stulen konst!

 1. Susanna Varis skriver:

  Visst ser man likheten i stil och utförande…? Suck. Nu har han plockat ner min bild och även mina kommentarer från sin sida och låtsas väl som ingenting. En ursäkt vore ju på sin plats. Minst.

  • Micheles skriver:

   Bra att han hade samvete till det. Ja en ordentligt rsäkt för sitt grova konststöld vore på sin plats.

   • Susanna Varis skriver:

    Samvetet vet jag inte hur det var ställt med hos den här filuren, jag anmälde ju honom till Deviantart, han åkte ju fast med fingrarna i syltburken. Det hade varit ganska ohållbart för honom att försöka fortsätta sälja min bild.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.