Dagens kuriosa

Om Barbie var lika karaktärslös som vi andra…(eller om hon inte var en plastbit sprungen ur fantasierna på någon sadistisk leksakskreatör…)

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Kuriosakabinettet, Okategoriserade, Say whaaat...? och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Dagens kuriosa

  1. Ulf Holmén skriver:

    Jag vädrar en stor programidé. Ett TV-program som ”Celebrity Fatfarm” med Barbie i huvudrollen, kanske kan man engagera Kirsty Alley också. Sedan kan vi visa det för ”the fat generation” så att de blir riktigt skrämda och sedan öppnar vi ”Fröken Varis waldlager für kindern” i Suomusjärvi så de får röja i skogen medan vi sitter på altanen och sippar juice och saft.

    • Susanna Varis skriver:

      Fröken Varis Uppfostringsläger för vanartig ungdom rycker allt närmare och de potentiella internerna verkar bara växa i antal. Nytta (för samhället) förenat med nöje (för oss) och rikedom (för oss), vad kan gå fel? :)

  2. Ulf Holmén skriver:

    Nej det skulle i så fall vara en flygande inspektion från socialstyrelsen, men eftersom lägret ligger i Finland är ju det också kört. Om dom nu inte är så fula att de ber sin Finska motsvarighet göra smutsjobbet åt dem förstås. Men som motmedel kan man tänka sig att subkontraktera ut lägret på bygden så det blir mobilt. En dag kan dessa slynglar få hugga skog hos Reijo och nästa någon annan stans för att göra det så svårt som möjligt att upptäcka. Kvar på Fröken Varis farm för vanartiga barn har vi kvar en liten kader nyttiga idioter som gör som vi säger och som agerar fasad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.