4. september 2011

En av platserna för händelserna som inspirerat till Curse of the Crows- och Haunted House-serien.

Nu är ett galleri så gott som bokat för nästa år kring påsk. Helgen före och fram tom onsdag påskveckan kommer det att bli en utställning på tema Curse of the Crows; skelett i garderoben, själens mörkaste skrymslen, ångestfyllda familjerelationer i en välbärgad familj, bosatt i ett hus hemsökt av andar. Lite blädder i familjealbumet med andra ord. Utställningen kommer att visas i gamla stan i Stockholm, vilket jag tycker blir en perfekt inramning. Galleristen var mycket entusiastisk över mina målningar och andra verk och det är ju alltid roligt… :)

Helgen har för övrigt gått i förkylningens tecken och balkongen har återigen blivit platsen att hålla till på. Vädret har farit superbt och det är skönt att kunna suga i sig det sista av värmen och solen före vintern. Jag har möblerat om bland blommorna inför sensommaren/hösten, i hopp om att förlänga balkongsäsongen och ställt dit ett par lyktor som blir vackra nu när kvällarna börjar bli mörkare.

Balkonglivet fortsätter…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, inredning, Konst, Okategoriserade, Utställning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.