Eftermiddag

Afternoon In Hell, mixed media 2011. Susanna Varis

…i Helvetet, heter dagens collage. Bakgrunden är målad för länge sedan i olja. Den har legat på arbetsrummet och väntat på att någonting ska hända i drygt ett år. Den blev inte riktigt som jag ville ha den, men nu plötsligt passade den perfekt.

Fortsättning på tema Marilyn Manson alltså. Mitt andra verk i blandteknik med Manson-motiv.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Konst, Marilyn Manson, Okategoriserade, religion och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Eftermiddag

  1. Ulf Holmén skriver:

    Hmm, Marilyn Manson i helvetet iklädd en medeltida dräkt sydd åt en påve eller prelat. Någonstans tvivlar jag……….inte ett enda dugg på att Marilyn själv just nu känner sig mäkta stolt över hederstiteln du just gett honom. Ursnygg bild dessutom, ett av dina bästa collage – grattis.

    • Susanna Varis skriver:

      Det är en målning av Rafael som föreställer påven Leo X med två kardinaler, så detta är en påvedress. Eftermiddag i Helvetet och de tre venusarna får representera kvinnokroppen och dess automatiska syndighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.