Nässelfeber

Mollipect frälste mig föga. Istället blev jag hemsökt av nässelfeber, som jag tidigare nämnt. idag ringde jag så läkaren och bad om en annan hostmedicin. Han tyckte inte att vi skulle testa något mer nu, men jag fick Cetirizin Hexal för den allergiska reaktionen. Så många olika läkemedel som jag ätit i år har jag knappt stoppat i mig under hela min livstid. En bransch att investera i?

Nåväl, nässelfebern börjar ge sig, verkar det som. I mina mörkare stunder hann jag redan föreställa mig sex veckor av spetälskhet och klåda. Jag hoppas nu att jag äntligen ska kunna bli frisk.

Foto: HM

Apropå nässelfeber kommer ju Versaces kollektion för HM ut i butikerna 17/11. Jag vill ha i runda slängar två tredjedelar av allt som finns att köpa i den. Men jag är tveksam till att åka in till stan i svinottan för att köa med andra hysteriska kvinns för att sedan delta i galenskapen inne i butiken. Jag får se hur det blir. Dessutom är det samma dag som upphängning av våra verk ska ske på Galleri Kocks…

Foton HM

Versace är lite samma eurokitschiga andas barn som min älskade Roberto Cavalli. Men båda märkena representerar en sorts stilfull kitsch. Cavalli har dessutom ett extra stänk av konstnärlighet i sig.

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i foto, Galleri Kocks, Konst, Mode, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Nässelfeber

  1. Ulf Holmén skriver:

    Dags att köpa aktier. Några tusen i läkemedelsbolaget som tillverkar Mollipect, ytterligare några tusen i den som framställer antidosen, och till sist ett gäng i HM. Om Cavallis kollektion blev en kioskvältare, tror jag Versaces kommer att bli en sån där ångvält som kan förstöra hela butiker. Lite badwill kan hela kedjan tåla så när de hittar någon kvävd tonårstjej som blivit kvar under en monter kan man ju investera i Aftonbladet. ”Hånet mot tonårskonsumenterna”, ”Den döda tonårstjejens kompis berättar” och många fler rubriker kommer också att sälja lastbilslaster med tidningar. Lyckan är gjord, jag förstår äntligen ekvationen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.