Det har visst blåst lite…

Stormen Dagmar har slagit ihop sina påsar med stormen Cato och ställt till det lite det senaste dygnet. Själv låg jag och sussade sött hela natten, förmodligen på rätt sida av huset, för att vakna på morgonen till rapporter om nästan influgna fönsterrutor och bortslitna balkonger både hemmavid och på nätet. Det blåser friskt fortfarande, men det värsta är väl över…för den här gången. Håll i hatten (och taket)…

 Foto: Expressen

 Foto: Svd

 Foto: Aftonbladet

 Foto: Aftonbladet

 Foto: Allehanda

 Foto: Dalademokraten

 Foto: Kristianstadbladet

 Foto: Marcusrosander

 Foto: Modoblogg

 Foto: Nettececilia

 Foto: nrk

 Foto: Scanpix

 Foto: sr

 Foto: svd

 Foto: Svenska Yle

 Foto: Södermanlands Nyheter

 Foto: Tidens Krav

 Foto: öp

 Foto: öp

Apokalypsens fyra ryttare nästa?

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i medier, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Det har visst blåst lite…

  1. Ulf Holmén skriver:

    Jo du det var en blåsning som hette duga, låg vaken hela natten och undrade när fönsterrutan skulle komma dansande in i mitt ansikte, eller om man rent av skulle bli kidnappad och tagen på flygtur. Kanske till och med till Blåkulla en anings för tidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.