Jul, jul, fröjdefull jul…

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Cyberspace oddities, Kuriosakabinettet, Okategoriserade, Say whaaat...? och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Jul, jul, fröjdefull jul…

  1. Ulf Holmén skriver:

    Hömmm, det tycks ha slunkit in en anings avvikande julfirande här. Den där killen med kedjor och lädertangas utfläkt framför granen kommer nog att för evigt ha etsat sig in i hjärnbarken är jag rädd för. Jag kan se texten på julkortet framför mig: ”Happy gay christmas”, huh.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.