Juldagen 2011

Julen har hittills överträffat alla förväntningar och jag tänker inte plåga någon med alla njutningsfulla detaljerna. En småskalig jul är en trevlig jul och ledigheten har känts lång för omväxlings skull.

Jag tänker däremot plåga min läsarskara med ett gäng juliga familjebilder. Släkten är värst…eller kanske bisarrast.

 

 

Som synes så är detta en oändlig källa att ösa ur…

 

Så, ärade julfirare; om ni känner att släkten börjar kännas färdigträffad, om inte överträffad…det kunde vara värre! Mycket värre.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Cyberspace oddities, Kuriosakabinettet, Okategoriserade, religion, Say whaaat...? och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Juldagen 2011

  1. Ulf Holmén skriver:

    Hmmm, jag anar en framtida bonanza för analys över hur det kunde gå så här illa. En lukrativ sidogren för alla psykoanalytiker som kan extraknäcka och berätta för var och en vad som fick saker och ting att leda fram till detta. Minst sagt bisarrt.

    • Susanna Varis skriver:

      En psykolog som specialiserar sig på julens specifika påverkan på det mänskliga psyket. Han/hon kan behandla enskilda individer, men effektivast blir nog att ta in hela familjen på en gång. Då kan man analysera gruppdynamiken och eventuellt komma fram till var störningarna uppstår och hur dom sedan fortplantas och förstärks inom gruppen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.