Marilyn Manson på Metaltown 2012

http://www.metaltown.se/?utm_source=Google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Google

Nyheten nådde mig igår kväll på Manson Wiki; Marilyn Manson är bokad till Metaltown 2012! Tjohoo!

Jag känner mig både manad och hugad att försöka få till en liten tripp till Göteborg, trots att små delar av min åldrande lekamen vill spjärna emot vid tanken på en festival. Jo, festival är roligt, men jag skulle hellre ha tagit Manson i form av en vanlig, hederlig konsert på säg, Globen, eller motsvarande. Men med lite innovationsrikedom kan även en festival vara helt ok, man behöver som tur är inte nödvändigtvis bo i dyngsurt tält och vada i lervälling uppblandad med kroppsvätskor och sopor längre. Jag vet inte hur galoppbanan i Götlaborg fungerar som festivalområde, men jag hoppas att man tagit lärdom av tidigare festivaler.

År 2009 var vi på Metaltown med några vänner och redaktionsmedlemmar från Blaskan. Jag skrev om detta i en tvådelad krönika:

Del I:

http://www.blaskan.nu/Blaskan/Nummer83/Musik/metaltown_2009_1_susanna_varis.html

Del II:

http://www.blaskan.nu/Blaskan/Nummer83/Musik/metaltown_2009_2_susanna_varis.html

Mitt foto från 2009. Efter att min externa hårddisk blev obstinat och tuggade och svalde i sig all lagrad information, fick jag nu ladda ner den här från nätet. Måste kolla om den där disken går att rädda…

Jag får idissla idéen om en reportageresa med fördelar till landets andra stad. Det vore faktiskt ganska skoj… ;-)

– : – : – : –

Jag verkar vara rätt sen på bollen av allt att döma. Redan i torsdags har de flesta tidningarna skrivit om detta. Hmmm…dagen då jag julstädade som en dåre. Där ser man, städning är inte uppbyggligt.

http://www.dn.se/kultur-noje/musik/marylin-manson-till-metaltown

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Marilyn Manson, musik, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.