Rudolf på burk

Finska kvällstidningen Iltasanomat berättar att renkött på burk har väckt starka reaktioner i Storbritannien. På burken, som innehåller renköttspaté med konjak och kryddor, står att läsa att köttet ”…kan komma från släktingar till Rudolf…”, vilket bl a föranlett kommentarer som: ”Hur pervers får man bli?”

Iltasanomat i sin tur hänvisar till den brittiska tabloiden The Sun.

Det ska vara en ren i år, trots allt (apropå min julspaning)…

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Kuriosakabinettet, medier, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Rudolf på burk

  1. Ulf Holmén skriver:

    Ge mig Rudolf, ge mig Pranser och allihop. Jag är inte nödbedd utan äter av allt och alla av hjärtans lust. På burk, över disk eller i kyldisken spelar ingen roll kom igen bara och ge mig ren Ren av bästa kvalitet. Att den skulle vara släkt med Rudolf är bara ett signum för kvalitet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.