Släng er i väggen, Postkodlotteriet

Det är här man ska satsa sitt krut…

…eller inte:

”Dear

I am Mrs. Zarina Al-Usman, I have been diagnosed with Esophageal cancer .It has defied all forms of medical treatment, and Right now, I have only about a few months to live and I want you to distribute my funds worth Twelve Million Five Hundred Thousand US Dollars to charities homes in your country. I have set aside 20% for you and your family so keep this as a secret to yourself because this will be my last wish.

Sallam, Mrs. Zarina Al-Usman”

Nigeriabreven muterar.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Släng er i väggen, Postkodlotteriet

  1. Ulf Holmén skriver:

    Hello miss! My name is Mohammad, I’m fifteen years old. My family is quite poor and hasn’t got the money to let me go to school. A few weeks ago I met with a nice man from Al-Shabab, he took me to the local imam who brainwashed me to belive in their cause. So now I need to buy my own AK-47 to fight the righteous war against foreign agressors and to establish a Muslim state that will harbour our brothers from the Al-Qaida. If you please will be kind enough to send me 50$ I can buy this gun and I can take part in this war I’m about to enter, thank you so kindly before hand and thank you for digging your own grave fucker.

    Mohammad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.