Lika som bär?

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Kuriosakabinettet, Okategoriserade, TV och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Lika som bär?

  1. Ulf Holmén skriver:

    Hmm, undrar om det döljs fler seriefigurer där ute under t-shirts och kappor. Kanske en Kalle Anka går omkring någonstans, eller en Karl-Alfred vem vet. Det borde införas någon slags obligatorium att redovisa dessa dolda talanger, eller uppfinnas glasögon som kan se igenom och identifiera dessa dolda skatter. Kanske kan mysteriet med en del av våra vanligaste figurers ursprung därmed äntligen få en förklaring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.