Dagens notis

 Tjejerna i Stålhamraskolans finska klass spelade match mot, var det kanske den svenska klassens tjejer, i bandy på Månskensrinken i Rosenlund, Södertälje. På bilden Seija Ewerlöf, vår klassföreståndare (och yes, hon är Malin Ewerlöfs mor), Pirjo Kosunen och Eija Sarajärvi. (1980 eller -81) Foto: Susanna Varis

De finska klasserna i Stålhamraskolan i Södertälje, som jag bloggat om tidigare, kommer att finnas kvar, rapporterar Sisuradio/SR idag. Efter stora protester och efter att det nu har blivit fler anmälda, nya elever till klasserna, har rektorn för skolan backat. Jätteroligt, grattis!!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=185&artikel=4986512

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i kultur, medier, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Dagens notis

  1. Anna-Kaisa Benje skriver:

    Kul att någonting får finnas kvar. För Susanna var den skolan jättebra eftersom det fanns en genuin omtanke av lärarna.

  2. Ulf Holmén skriver:

    Puh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.