Urrk

Jag är ledig och magsjuk. Helt värdelös dag. Jag som skulle hunnit måla…istället har det enda jag hunnit med varit att jag snurrat in mig i en genusdebatt på Aftonbladet. Kan vara passande, jag låter i sina stycken som en genustrumpet. (För oinvigda, leta på ordet trumpet på denna blogg…) Men det är ju som sagt, Lucifer och jag som får hålla upplysningens fackla högt… ;)

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i feminism, genusvetenskap, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Urrk

  1. Ulf Holmén skriver:

    Din stackare, plågad av virus, feber, precisionsspyor och genustrumpeter. Inte lätt det kan man förstå, men kanske också en anings uppiggande i all din eländighet när den mer bisarra aspekten av nämnda genustrumpet utkristalliserar sig. För om det inte funnits så insnöade och verklighetsfrånvända människor som kan åstadkomma något så otroligt fånigt som en uppsats om denna genustrumpet, så skulle det ju inte finnas något att yvas över och fanns det inte det skulle man ju inte uppskatta sinnesro och avkoppling. Med andra ord är lite helig ilska i ett sådant sammanhang bara tecknet på ren mental sundhet, i jämförelse med författarens ivriga försök till att bevisa motsatsen om det egna tillståndet. När den senast nämnda dessutom lyckas med att bevisa ett postulat som från början inte ens var uppsatt, dvs att det skramlar om alla lösa skruvar när författaren går, är bara det en bedrift i sig som borde belönas med ”asshole of the year award”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.