9. mars 2012

Ledig dag från lönearbetet och hög tid att måla lager nr 1 på oljemålningen/collaget med ”de överlevande”, en tavla till Curse of the Crows. Jag höll på att stressa ihop vid anblicken av de närmaste veckorna i kalendern, men nu har jag fixat till situationen delvis. Jag lyckades byta till mig en ledighet på söndag. Dessutom fick jag tyvärr ställa in ett besök på Liljevalchs Vårsalong och även ett efterlängtat möte med bästa Mia, men stressen började krypa upp i halsen igår kväll. Numera begriper jag i alla fall oftast att dra i nödbromsen.

Dagen har alltså gått i måleriets tecken…

 Första lagret på väg…

…men vi hann med en härlig promenad också! Mycket bra medicin mot stress. (Mot en massa elände egentligen.)

 Den här lilla isskulpturen har naturen skapat. Är det bara jag, eller har naturen också snuskig fantasi…?

Apropå motionens välgörande effekter; jag kommer att börja träna på SATS Stureplan i nästa vecka. Jag har en personlig tränare och vi kommer tillsammans att utarbeta ett bra program för mig. Det ska bli fantastiskt roligt! Målet för mig är inte att bli trådsmal, jag vill ha en sund och stark kropp. Godis och god mat tänker jag inte börja avstå helt. Men ju mer man tränar, desto mer kan man unna sig hihi. Nu behöver jag bara hitta bra utrustning, främst skor…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Konst, kultur, Okategoriserade, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.