15. april 2012

 Utsikt från den indiska restaurangen i Södertälje som vi lunchade på idag. Jag är fortfarande proppmätt och ska aldrig mera äta något…

En mysig helg är snart slut. Igår var det i tur och ordning vinter med snö, regn och strålande sol mot eftermiddagen. Jag arbetade med mitt collage och det blev ingen promenad, men en efterlängtad och lugn hemmadag. På kvällen såg vi Direktören För det Hele, von Triers komedi. En synnerligen absurd och rolig kreation.

 Uffe på indiern…

Idag vaknade jag till klockan 10.30. från en djup dröm där jag var mycket stressad. Uppvaknandet var inte det bästa, jag kände mig både stressad och trött en lång stund. Dagen artade sig dock och vi tillbringade en stor del av eftermiddagen utomhus. På kvällen skissade jag på den nya Lady Gaga och lagade till en köttfärssås till veckans matlådor. Uffe åkte hem eftersom han skulle upp väldigt tidigt och jag saknar honom redan. Men vi ses på tisdag (troligen), för ett event…

 Den avslutande kulfin som jag nog borde ha avstått från…men allt var så underbart gott!

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Konst, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på 15. april 2012

  1. Ulf Holmén skriver:

    En härlig vårdag som fick till och med pippifåglarna att njuta av ljusets läkande krafter. Mat är heller aldrig fel, även om den bör intas med måtta. Att så inte blev fallet utan att vi rullade ut för vidare transport hem, får man se som en lycklig omständighet med vissa frågetecken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.