Kungsan på Youtube

 Foto: Ingemar Strandh

 Foto: Maria Misen Gustafsson

Jag hittade denna lilla video från Konst i Kungsträdgården på Youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=aySodwpqPdA

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, events, Konst, Konst i Kungsträdgården, kultur, Marilyn Manson, Marilyn Monroe, medier, Okategoriserade, Utställning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.