Det mest idiotiska tv-play-systemet…

…finns på TV4 Play.

  Så här ser det ut om:

1. Avsnittet närmar sig sitt slut

2. Om förflyttningarna mellan reklampausen inte förlöper friktionsfritt

3. Om systemet av någon anledning måste buffra

4. Om du vill hoppa fram eller tillbaka

5. Om ekorren i granen utanför hickar, eller vad fasiken som helst som på något sätt stör uppspelningens känsliga nerver.

De två föreslagna avsnitten mitt på allting går inte att klicka bort. Om du vill fortsätta att titta där du var så måste du spela upp hela avsnittet igen, eftersom det ju inte går att hoppa fram utan att miniatyrerna dyker upp igen.

Jag vet, det är en utmattningsteknik för att få mig att börja betala för TV4 Premium eller Plus eller vad betalvarianten nu heter, men reklaminslagen är ju redan obligatorisk tittning, varför detta kundföraktande påfund? Det verkar som att jag kommer att falla ifrån även Dallas´tittarskara. Skiftarbete gör för det mesta serier omöjliga att följa…förutom om de går att se på nätet. På Premium kan jag få två extra kanaler med sport. Så underbart. Jag som vill slippa de tre som jag redan har. På Premium får jag sändningar dygnet runt. Inget som jag efterfrågar. På Premium kan jag se hela säsonger av mina favoritprogram. Jag har inga favoritprogram på TV4. Jag vill se ett avsnitt av Dallas åt gången. Störningsfritt. Tack!

(Från 79 kr i månaden. Plus avi-avgift om 29 (?)…ca 1300 kronor om året för att störningsfritt få se Dallas…? Tror inte det.)

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i kultur, medier, Okategoriserade, teknik, TV och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Det mest idiotiska tv-play-systemet…

  1. Johan A skriver:

    Ett tips: Kolla in sidan http://watchseries.eu/ vet jag! Fast då får du ju titta utan svensk text, men det kanske inte gör så mycket? :D

  2. Susanna H Svensson skriver:

    Jag är bered att slå vad om att Bobbys nya fru är christoffers biologiska mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.