Förändringar

 Uffe lagade till en delikat grönsakspaj. Dinkel/fullkornsmjöl och en hel massa härliga grönsaker, soltorkade tomater, fetaost mm. Därefter begav jag mig ut på en hurtpromenad runt astrafältet, ner till kanalen och upp för att skingra tankarna.

Jag kan inte koncentrera mig på att skapa, det enda jag gör är att hoppa mellan Hemnet och Telgebostäders hemsida för att se om det mirakulöst skulle ha uppstått en lämplig öppning åt något håll. Ingenting händer ju, speciellt inte under en helg.

Det löser sig, försöker jag intala mig.

Jag ville ändå göra någonting, att vara aktiv brukar hjälpa mot oro i magen. Så jag har sorterat ut en mängd kläder och märkt att jag lagt på mig en del. (Kan ju komma väl till pass i tältet jag kommer att tvingas bo i…tänker jag i mina mörkaste stunder…) Fattigare, fetare och sämre, är det framtiden? (Uffe säger att vi är den blåsta generationen och ibland känns det nästan så. Det startade med oss, 60-70-talisterna. Vi får det inte längre bättre än våra föräldrar.)

Näeh, jag vill inte vara negativ. Det kanske blir bra. Det kanske blir ännu bättre…?

Jag får sakta ställa in mig på att flytta och att börja göra mig av med saker är en slags tillvänjning. Det kan förresten bli skönt att bli av med en del bråte. Är någon intresserad av ett gäng oanvända panelgardiner…?

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade, samhällsplanering och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.