Ink Master Sverige

  

Märker nu att Jens Bergström är en av jurymedlemmarna i Ink Master Sverige. Hade totalt missat detta. En gång i tiden hade jag funderingar på att ställa ut i hans galleri Ghetto Gallery i Åkersberga…

 Vi besökte en utställning med Tomas Lacke, Jens Bergström, Camilla Hanve och Cristoffer Kickshit Malmsten bl a på Ghetto Gallery. Jens håller i ett foto med min Dita Vanitas, som jag hade med mig för att visa vad jag gör…detta var innan jag alls hade ställt ut. Jens målningar i bakgrunden. Mars 2011. Foto: Susanna Varis

Några av Jens arbeten:

    Jag blir nästan sugen på att göra en ny tatuering nu…skulle jag göra en, skulle jag gå till Jens!

Ink Master Sverige

Tattoo Art Project

Ghetto Gallery

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Konst, kultur, medier, Okategoriserade, TV och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.