Kocks idag

 Det är här det händer på lördag (och fram till och med onsdag)…

Idag lämnade jag över mina verk till Global Culture och Galleri Kocks. Jag kommer inte att få hänga upp tavlorna själv och kontrollfreaket inom mig känner sig något raslöst inför detta, men det blir nog bra ändå. Möjligheten finns ju att bli kvar imorgon kväll oinbjuden och utsätta de som ska sköta upphängningen för glada tillrop och goda råd…agera något av en pain in the ass tills man får sköta upphängningen själv. Men jag tror att jag avstår… ;)

 Vid Sergels Torg idag…

 Sedan behövdes ett bord, så ett påtvingat besök till IKEA genomfördes också. Sightseeing i de södra förorterna och deras industriområden…men det gick förvånansvärt smidigt ändå. IKEA:s snitslade bana genom precis varje avdelning är ju svår att undvika helt (hur många kilometer går man egentligen på bottenvåningen innan man kommer fram till plocklagret…?)

Nu får det bli en lugn kväll med lite avslappning, imorgon är en lång dag och på lördag smäller det! Vernissage 12 18, välkomna!

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Galleri Kocks, Global Culture julutställning 2012, Konst, kultur, Okategoriserade, Utställning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.