Roots, version II

Efter lite coaching från min idol och numera mentor, Mia Mäkilä, har vi nu andra versionen av Roots här:

 Roots (draft II), mixed media (acrylics and cut-outs), 2012. Susanna Varis 

Jag måste skaffa mig fler akrylfärger. De är inte hopplösa att arbeta med och man kan få fram de effekter jag är ute efter för mina collage. För porträtt och renodlade målningar kommer jag nog att fortsätta med oljefärgerna. De tar tid, men för t ex porträttmålning är olja mer användbart enligt mig. Effekten är svårslagen.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Konst, kultur, lowbrow, Okategoriserade, pop surrealism och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.