Vinter!

En efterlängtad ledig dag och en liten promenad i snölandskapet som uppenbarat sig sedan igår kväll…

 Fick jag in balkongsakerna innan snön föll det här året? Självklart inte. Det här är balkonglådan…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Vinter!

 1. Fina bilder! Jag njuter också av snön när den kommer, det blir med ens så ljust.
  Jag såg dig förresten genom ett tågfönster i går eftermiddag, du och Uffe satt och väntade på tåget på Stockholm Södra. Det var märkligt att bara blixtsnabbt genom fönstret se ett bekant ansikte på perrongen. Tyvärr har jag inte haft tid att se din utställning. Just nu skriver jag mot klockan, har en deadline på en längre text i månadsskiftet. Vore roligt att ses snart igen och ta en promenad tillsammans i Södertälje!

  • Susanna Varis skriver:

   Vad lustigt! Ja, vi var nog på väg hem från utställningen med alla tavlorna. Det var synd att du inte hann komma, men jag förstår att du har mycket att göra. Det blir säkert en egen utställning så småningom. Eller till hösten. :)
   Ja, vi måste absolut ta en promenad eller hitta på någonting annat snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.