Morgonmüslin i halsen

Ja, så kom det; förslag på kvotering av nobelpris. Jag höll på att få morgonmüslin i lungorna istället för magsäcken, men det är det naturliga steget efter denna artikel (som inte egentligen finns på nätet, eftersom den är snöpt till en mening. Jag får väl rota i pappersåtervinningen för er läsares skull…), som jag aldrig hann blogga om.

Jag hinner inte blogga om dagens artikel heller just nu, så det får bli senare idag, men det kommer!

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i blodtryckshöjare, feminism, genusvetenskap, jämställdhet, vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.