Ytterligare bloggtips…

Bloggaren Bashflak skriver ett intressant inlägg här om hur en helt annan verklighet kan dölja sig bakom politiska och ideologiska pamfletter och initiativ. I det här fallet handlar det om miljörörelsen i allmänhet och Naturskyddsföreningen specifikt.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i medier, Okategoriserade, politik, samhällsplanering, teknik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.