Lena Larsson, Norrfrid och deSigne på Formex

Igår var det Formex på Stockholmsmässan i Älvsjö och jag hade en inbjudan till Lena Larssons monter 09.30. Jag skulle även sammanstråla med min gamla väninna Eija, som flyttat upp till Sollefteå och driver gården och bloggen Norrfrid och Lisbeth som driver bloggen deSigne.

Lena-press

DSC_0589-50

Jag trodde att jag var sen, men i själva verket var jag rätt tidig och hann prata med Lena en hel del innan någon annan kom. Vi talade om konst, om att kombinera i Lenas fall konsten, musiken och arbetet och för- och nackdelar med detta. Det var ett riktigt trevligt samtal.

DSC_0590-50 I goodiebagen låg en av dessa fina koppar tillsammans med en CD-skiva med illustrationer till. Tyvärr fick jag tillbaka koppen i småsmulor från garderoben när jag skulle gå hem…

DSC_0593-50 DSC_0596-50Lena med Johanna Salkert. Mer bilder Skugge & co

Lena Larssons hemsida

DSC_0597-50 Sedan hade jag lite tid innan Eija och Lisbeth skulle komma och styrde kosan först mot den ödesdigra garderoben, sedan mot hall C…

DSC_0598-50 Snygga lådor hos B Green

DSC_0600-50 Vackra, patinerade krukor hos B Green

DSC_0601-50 Botaniska mönster hos Albertines

DSC_0602-50 Skämtartiklar och presentsaker längre in i hallen…

DSC_0604-50 Även en del vackra och udda saker hos Filipiniana

DSC_0605-50 Filipiniana

DSC_0606-50 Jag fick för mig att jag ville starta inredningsbutik och då skulle jag ha dessa för smycken, som jag också skulle sälja…

DSC_0607-50 Många av dessa skulle vara perfekta…fortfarande Filipiniana

DSC_0608-50 Fantastiska miniatyrramar…

DSC_0609-50 …och kors…(Filipiniana). Köp in dessa i butik, nu! Och miniatyrramarna.

DSC_0610-50 Eija och Lisbeth har anlänt…

DSC_0612-50 DSC_0613-50

Mycket fina dörrstopp i form av olika djur…

DSC_0614-50 Fantastiskt vackra flasklampor hos Ebb & Flow

DSC_0615-50 Lisbeth hos Mr Inredning Med Känsla för Feeling himself, Ernst Kirschsteiger…

DSC_0616-50 DSC_0619-50 Ernst, Ernst…

DSC_0620-50 Redig betongdesign hos Jäger Snickeri & Design

DSC_0622-50 Porslin till Norrfrid gårdsbutik?

DSC_0623-50 Rabarber och vitlökschutney från Alter Hedens, mycket gott!

DSC_0624-50 Present- och dekorationsavdelningen innehöll en del fina överraskningar. Snyggt till påsk! Tyvärr föll namnet på tillverkaren bort…

DSC_0625-50 En fin höna från samma butik…kanske snart hos Norrfrid gårdsbutik/webbshop

DSC_0626-50 Klippdockan som var slut på Nationalmuseum. Jag fick Eija att inhandla ett par x till sin butik, så nu kan jag inhandla den där…hihi

DSC_0627-50 Eija spanar efter lådor, jag efter mums mums…

DSC_0628-50 …mycket goda från Gräddbullerian. Lådorna återfinns snart hos Norrfrid…

Efter detta var klockan halv sju på kvällen och jag började tackla av. Jag drog mig hemåt, sov, var på skyddsombudsmöte idag och nu känner jag att en förkylning kan vara på gång. (Jag var faktiskt inbjuden till feministiskt mingel, feministisk föreställning och feministisk debatt på Teater brunnsgatan, med bland andra Vanja Hermele och Martina Montelius och hade tänkt att gå för att se hur sådant kan te sig i verkligheten…men nu orkade jag helt enkelt inte. Jag hade funderingar på att gå i en Pär for president-tröja, men men…) Den glada nyheten är att bloggen är igång igen, nu med förhoppningsvis minimalt med riskfyllt spam…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i events, feminism, genusvetenskap, inredning, Inspiration, kultur, Okategoriserade, politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Lena Larsson, Norrfrid och deSigne på Formex

  1. Eija skriver:

    Kiitos kivasta seurasta, kannustuksesta ja erittäin mukavasta postauksesta Susanna! Paperinuket tulee pian!

    • Susanna Varis skriver:

      Sitä samaa, oli tosikiva tavata! Mietimme sitä reissua sinne teille ja meillä on kyllä vapaa viikonloppu siinä. Mikä on paras/halvin tapa tulla? Joo! Mun ihana paperinukke! Paljonko otat siitä kaupassa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.