En ledig dag

Idag har jag ledigt. Vi har varit ute på promenad i den strålande vackra vinterdagen. Jag hämtade ut ett paket med ett konstverk/gosedjur/inredningsdetalj gjord av min vän och konstnärskollega, Gus Fink:

DSC_0694-50 Scantron Robot Soft Sculpture, signerad och allt…

DSC_0695-50 Gus Fink

Vi var även och åt lunch på det lokala thaihaket Noi´s thaimat, där vi är stamkunder. Noi hade även en inredningsbutik nere på stan, men den gick inte bra och man säljer nu resterna från sortimentet på restaurangen (som däremot går lysande). Vi gjorde ett kap på dessa två figurer:

DSC_0692-50 DSC_0693-50 Även de här två, fantastiskt vackra kokospalmsburkarna och en liten, svart buddhafigur följde med hem. 

Något av en inredningsspäckad dag med andra ord. Nu på kvällen ska jag kanske försöka skapa något litet konstnärligt och sedan måste jag ju läsa ikapp på alla bloggar…även Tanja Bergkvist har ju åter skrivit ett inlägg.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i inredning, Konst, kultur, lowbrow, Okategoriserade, pop surrealism och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.