Feministisk Gryning

femgryn

Feministisk Gryning

Feministisk Gryning är en splitterny blogg, som beskriver sig på följande sätt:

”Feministisk Gryning är ett normbrytande antipatriarkalt nätverk som arbetar med att sprida jämställdhet och feminism genom att arrangera seminarier och konferenser. Vi lägger ut information om våra evenemang som bloggposter.”

Dagens skratt fick jag dock när jag läste inlägget om konferensen Feministisk Logistik. Tyvärr fastnar skattet litegranna i halsen, särskilt när man kommer till Moira von Wright, vars vanliga verksamhet inte alls ligger så långt ifrån satiren.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i feminism, genusvetenskap, jämställdhet, kultur, medier, Okategoriserade, politik, pseudovetenskap och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Feministisk Gryning

  1. Toklandet skriver:

    Visst är det otäckt när något, som är extremt överdrivet för att alla ska förstå att det är satir, ändå ligger så nära sanningen. Ingen skulle ju reagera om detta var verklighet… Vem vet? Det kanske är verklighet? ;-)

  2. Kimhza Bremer skriver:

    Ja, oerhört träffsäkert. Inte bara von Wright gör att man sätter skrattet i halsen dock… Lundgrens sjuka fantasier om mördande sexsekter har ju skapat enormt mycket lidande och rättsskandaler på löpande band i Sverige… Faktiskt så är ju alla beskrivna på ett skrämmande korrekt sätt inom sitt respektive område…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.