Har jag en kniv i ryggen?

VIDEO-Man-finds-knife-blade-inside-his-skin-while-scratching-his-back Eller har jag något okänt föremål kvarglömt(?) i kroppen?

Min kropp har fört någon form av lågintensivt krig mot någonting i perioder under de två senaste åren, efter min operation. De forna besvären är borta, tack och lov, men jag är alltsomoftast förkyld numera. Någonting gnager i kroppen och jag har feber eller förhöjd temperatur. Som nu igen. Jag undrar när detta ska sluta, eller är det dags för ”stämpel i pannan och slakteriet” som moderskan brukar säga…?

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Har jag en kniv i ryggen?

  1. Carl K skriver:

    Hej jag är lite medicinman s a s. Kan du berätta lite om dina problem? Har själv erfarenheter av kroppsliga besvär. Kan exvis nämna att jag efter 30 år av nästäppa vid förkylning och beroende av Nezeril, blivit av med besvÄren hack vare Nozoil (sesamolja). Din blogg är grym och jag lyfter på hatten för den/vänligen Carl

  2. Carl K skriver:

    Ja alltså berätta via PM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.