Möjlighet

The Ghost of the Unwanted Child 2012 adjGhost of the Unwanted Child, water colour 2011. Susanna Varis

Det är väl det som en kris ska kallas?

En kris är en möjlighet och yada yada…

Jag sover på saken och sedan blir nog allt bättre, jag har varit väldigt trött idag. Det är viktiga saker som ska uträttas imorgon så jag hoppas verkligen att grubblerier inte ska förstöra natten. Men så är det ju, livet är sällan bara en räkmacka…

(Oroa er nu inte, det är inget jätteallvarligt som har hänt, jag är en småängslig själ av naturen…)

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, goth, Konst, kultur, lowbrow, Okategoriserade, skräckkonst och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Möjlighet

 1. Rick skriver:

  Jo, men jag blir orolig ändå…

  Ja, kriser kan nog vara möjligheter, men det som aldrig sägs i sammanhanget att de inte riktigt inträffar samtidigt. Möjligheterna uppenbarar sig först efter ett tag, så man är ändå tvungen att först tampas med den där krisen – utan möjligheter.

  Men jag hoppas att din dag ska bli bra, med eller utan kris.

 2. Annika skriver:

  Tror jag kan förstå lite av det du känner…jobbigt medans det pågår!
  Hamnar där själv då och då! Kram! och hoppas det vänder snart!

  • Susanna Varis skriver:

   Tack för omtanken!
   Tidigare var svackorna mer eller mindre vardag för mig, men sedan flera år tillbaka har det vänt och jag har känt mig överlag positiv och glad. Men jag har nog en fallenhet för nedstämdhet och oro och det händer (som tur är numera, väldigt sällan) att jag trillar ner i ett svart hål.
   Arbete och promenader. Och skapa lite konst. Sådant brukar hjälpa.

 3. Kimhza Bremer skriver:

  Att grubbla är en del av det som gör oss starka. Varmaste tankarna till dig! Underbar bild.

 4. Dreadlock skriver:

  Pepp Susanna !

  Vattenteckningen är hjärtskärande fin !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.