Hej alla barn!

Så här gjorde man förr när man skulle ta en bild på sig själv och sin kompis:

IMG_0048  Jag med väninna 1988

…man tryckte in sig i en fotoautomat. Ja, först tryckte man in pengar i den (mynt) och så snabbt in, fyra blixtar automatiskt, ut, vänta i kanske tio minuter och ut kommer en småklibbig remsa med fyra små bilder på höjden i en springa där det blåser varmluft. Äkta, små, framkallade bilder i handen med noll redigeringsmöjligheter. Låter helt osannolikt, eller hur?

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i foto, Från arkiven, kultur, Okategoriserade, teknik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Hej alla barn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.