Projekt på projekt och utställningsnyheter

bord Arbetsplattan kommer till användning…

Det är en stor uppladdning på gång inför utställningen och jag hinner inte alls hålla mig uppdaterad angående genusgalenskapen eller någonting annat heller för den delen. På ett sätt känns det väldigt skönt att slippa tokerierna ett tag. Snart blir det semester och i bastun i den finska skogen känns kvoteringar och könsordning som märkliga termer från en avlägsen galax. Lyckan är total, med andra ord.

Jag installerade facebook-appen till min Samsung-platta och nu kommer det att bli fotouppdateringar från den direkt från utställningen här. Välkomna dit allihopa, förresten! (smygstart nu på fredag ca 16 – 19), vernissage med officiell öppning av utställningen på lördagen kl 14 – 20.

Vernissage-1-jpg Vernissageinbjudan

vernissage-baksida2

Det är ett febrilt införskaffande av allt som ska finnas på plats och det uppstår alltid 1000 saker som måste ordnas, men det är jätteroligt!

På vernissagedagen har jag också specialpris på verket Lady Gaga With the Burning Giraffe, förr: 2100 SEK, vernissagepris: 1600 SEK (vilket är ett skamligt lågt pris).

DSC_0230-50 Lady Gaga With the Burning Giraffe 

Tyvärr blev det ingen intervju för Ruotsinsuomalainen denna gång. Jag blev tillfrågad, men till slut hanns inte intervjun med. Vilket var riktigt synd!

För övrigt är det lönejobb och även ännu fler nya projekt på gång än förut. Jag/vi håller på med vårt semi-hemliga bokprojekt och nu har jag även blivit tillfrågad att delta i ett samarbete som är tänkt att utmynna i ett seriealbum. Jag ska bestämma mig slutgiltigt i slutet av augusti. Allt detta är mycket spännande!

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, finland, Galleri T, Konst, kultur, lowbrow, Mode, musik, Okategoriserade, pop surrealism, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.