Utställningsförberedelser

I fredags var jag och moderskan uppe hon ABA för att hämta en del beställningar jag gjort inför utställningen…

DSC_0227-50 DSC_0228-50 Det blev ett gäng affischer och fine art giclée-tryck på Marie Antoinette. Allt blev supersnyggt, Larsa är en klippa. Han fixade även en stor affisch att använda som fotobakgrund. Matton visade sig vara stängt pga sommar och det återstår en del saker att göra…uppladdningen är i full gång.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Konst, kultur, lowbrow, Okategoriserade, pop surrealism, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.