International artist day

The Little Ghost Rider under progress 04 50 The Little Ghost Rider. Här ej färdigställd. Finns till salu… ;)

October 25, International Artist Day, is to honor artists and what they are doing to spice up your life. Use this day as an opportunity to take an artist to lunch, buy that painting you have been looking at for months, buy a book, buy a CD from your favorite band/musician, go to a live concert or just tell your favorite artist that you love him/her and the energy that you get from what he/she is doing.

Join me on the 25th of October and honor our hard working artists…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, goth, Konst, kultur, lowbrow, Okategoriserade, pop surrealism, skräckkonst och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.