Bittergubben om genusvetenskapens ovetenskaplighet

Läs gärna Bittergubbens utmärkta text om genusvetenskapens problematik angående vetenskaplighet. En mycket klargörande beskrivning om läget och debatten kring ämnet.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i feminism, Feminism - referensinlägg, genusvetenskap, jämställdhet, journalistik, Okategoriserade, politik, pseudovetenskap, religion, vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Bittergubben om genusvetenskapens ovetenskaplighet

  1. Magnus skriver:

    ”Det är sant för att jag säger det. det är LAG” sammanfattade FI/SCUM-aktivisten, DJ:n och bloggerskan Elin Alvemark saken under en tid (omkring 2007) när tonläget på hennes blogg (numera stängd och raderad) var sjövilt och surrealistiskt, inte minst tonen i hennes egna påtänt aggressiva och mässande inlägg.

    Figurer som Kakan Hermansson och Lady Dahmer ter sig närmast som lågmält sakliga jämfört med Elins drapor från den tiden. Jag vet, ty jag var med och diskuterade några gånger i hennes kommentartrådar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.