Finfina inköp

Igår skaffade jag äntligen dessa snyggingar:

DSC_0381-50Högskaftade Dr Martens från Sko Uno 

Som en bonus var det 15 % rea på allt i butiken och skorna blev mina för 1950, istället för ordinarie 2300, något jag knappast grät över. Mina gamla Dr Martens börjar sakteliga passera gränsen över creddigt nedslitna till ett par skolik, men de får hänga med ändå just tack vare den nedslitna charmen. Jag har alltid sedan 1985 haft ett eller ett par olika Dr Martens, skorna ingår i min standardutrustning.

DSC_0382-50 Dessutom köpte jag den här svincoola ringen på Laili World. Man kan lägga gift eller annat roligt i den… 

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Dagens stass, goth, Mode, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Finfina inköp

 1. Måns skriver:

  Dragkedja underlättar nog… en del, klippte av ett par 14-håls p.g.a. av den orsaken.

 2. Whirre skriver:

  Verkligen snygga!

  Ibland blir man som kille lite avis…

  Ja menar – det hade inte ens gått fem min (pun int.) med de grymma skodonen på en välsnaggad kille innan piketen fångat ’ännu en rasist’.. ;p

  Gillade verkligen din ovanstående skapelse (speciellt polkagrisen), Darwin i mig, reagerade som du beräknat, reagerade muntert på en ej utflugen svan! :)

  Vinterkylan blir uthärdlig med din sajt, Varis.

 3. Dreadlock skriver:

  Mina körsbärsfärgade låga DocMartins står inne i hyllan. Bara 2 år gamla så märkte jag att det blev livsfarligt att gå med dem på snö och is. Någonting har hänt med sulan i senare produktionslinjen. Mina gamla (15 år) Docs har mer gummi i sulan som inte blir hård och halkiga. Jag drattade omkull rätt ofta med mina Docs som jag köpte 2011 på is och snö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.