Susanna till salu

susannagoogleHmmm…undrar vad den gode google menar med detta…? ;)

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Cyberspace oddities och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Susanna till salu

  1. Rick skriver:

    Det finns nog utrymme för en och annan finjustering i det digitala landskapet. Allt funkar inte riktigt smidigt än :). Jag har aldrig tänkt på att namnet ”Varis”, som ju betyder kråka, skulle kunna förvandlas till våris, men precis så ”smarta” är datorer. Å andra sidan har väl det att göra med att jag behärskar finska och därför inte blandar ihop orden.

  2. Magnus skriver:

    ”Shop for bin Laden at Pricerunner” har jag fått upp som auto-genererade annonser. ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.