Doldisar i disneyfilmer

disneyPrinsessan Aurora från Törnrosa spatserar omkring i denna scen från Oliver och Gänget.

En sport som länge florerat bland en viss typ av filmnördar är att leta efter fel i filmer. Det kan handla om ett armbandsur på en skådespelare i en kostymfilm som ska föreställa 1700-tal eller en mikrofon som syns i bild där den inte skulle. En relaterad aktivitet borde ha föregått denna sammanställning, där sådant som egentligen inte hör till temat för filmen observerats i ett antal disneyrullar. Kolla vad du missat!

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Film, Konst, kultur, Kuriosakabinettet, Okategoriserade, pop surrealism och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.