Her Gloominess Princess Solitude

Princess Solitude psd grund candy oval sudd text02 logo

Jag har skrivit en liten saga, Her Gloominess Princess Solitude, som kommer att läggas upp i ett album på min konstsida på Facebook här och som även kommer att bli en berättelse i formatet stumfilm/musikvideo så småningom.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, foto, goth, Konst, kultur, lowbrow, musik, Okategoriserade, pop surrealism och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Her Gloominess Princess Solitude

  1. Pelle2 skriver:

    Jag gillar verkligen din konst. Den var en häftig bild !

  2. Dreadlock skriver:

    Man kan ana en liten knorr här på den fortsatta historien med Princess Solitude. 100 spänn på att sagan inte innehåller en tapper riddare med hockeyfrilla som gafflar upp prinsessan på den vita springaren – och att Princessan dånar av halvt medvetslöst i riddarens starka armar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.