Notering i kanten

När tänker feminister börja bekämpa den kvinnonorm som säger att det är attraktivt med kriminella män och bad boys? För det måste väl handla om en kvinnonorm om en minoritet av kvinnor gör något? På samma sätt som det handlar om en mansnorm när en minoritet av män gör något?

Allt handlar om Jeremy Meeks, vars bild Stockton police department lagt upp på sin hemsida och som nu orsakat en mindre anstormning av betuttade donnor (läs gärna kommentarerna).

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i feminism, genus, genusvetenskap, jämställdhet, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Notering i kanten

  1. Magnus skriver:

    Fråga Lady Dahmer om den saken; hon tog ju sitt namn efter seriemördaren Jeffrey Dahmer – och har uttalat placerat sig själv inom den här subkulturen (”kvinnor som brevväxlar med mördare”). Om det inte är ’deltagande observation’ i forskningssyfte det handlar om…

    • Susanna Varis skriver:

      Ja, just det. Jag tänkte att hon hade gjort som Marilyn Manson (Marilyn från Monroe och Manson från Charles); Lady från Gaga och Dahmer från Jeffrey, men det kanske bara är fröken Dahmer helt enkelt?

  2. Pingback: Vita Virtanen kommer ut ur garderoben som SD-röstare! | WTF?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.