Reklam för utställningen

banderoll png text logo 2 50 jpgInte bara är denna design för en banderoll nu klar, det finns även en musikvideo ämnad att locka alla er till min utställning på Galleri T, Österlånggatan 3, Stockholm, 15 – 21 augusti 2014:

Video för utställning

Eventet finns även på facebook: ART said the Crow – evenemang

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, events, Konst, kultur, lowbrow, musik, Okategoriserade, pop surrealism, skräckkonst, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 svar på Reklam för utställningen

 1. michael skriver:

  Tittade på din video tycker mycket om din konst och musiken var stämningsfull lite skräckfilm över den :)

 2. dolf skriver:

  Jag får väl erkänna att jag inte gillar allt av dig, men det mesta, och en del är helt kanon. Det riktigt gotiska och grejerna med inspiration av Alice i Underlandet faller mig verkligen i smaken. Och videon är f-n ett mästerverk bara den! (Laddas ner! Illegalt eller ej, couldn’t care less!)

 3. michael skriver:

  Jag har en fråga till dig Sussana om du skulle vilja göra en kollage bild till en låt som jag skrivit texten till som man sedan låter texten rulla under.Den kanske är lite för positiv för dig :)
  Du får bedöma om det verkar intressant eller om du anser det är ointressant eller att det inte går pga tidsbrist.
  Om du går in på spotify och skriver Lilja vackra drömmar,så kan du lyssna på den.
  Texten är så här.
  Under stjärnor små
  som är munnar utan mättnad
  där du är blind
  men ändå hittad.

  Så spring spring lilla molntuss
  spring
  så spring
  med vackra drömmar.

  Dina läppar små
  så som vin
  ditt hår ett bo
  av snälla bin.

  Så spring spring lilla molntuss
  spring
  så spring
  med vad vackra drömmar
  för oss två
  för oss två.

  • Susanna Varis skriver:

   Ett bildspel i stil med den som är för utställningen? Tackar för förfrågan, jag har rätt begränsat med tid dock. Vi får se…
   Nu har jag lyssnat och läst en gång till; det handlar om en bild som ska vara bakgrund till en rullande text? I så fall kan jag tänka mig att göra det, men vet inte riktigt när jag kommer att hinna.

   • michael skriver:

    Spännande jag hoppas att det blir något,för det finns väl lite bilder som poppar upp av musiken och texten förhoppnings vis.

    • Susanna Varis skriver:

     Jodå, visst poppade det upp bilder (i sambons skalle också…). Att just leta fram bilder är ju ett litet kapitel i sig; jag använder ju helst egna för att ha ryggen fri för copyright-ärenden. Jag ska spåna på det där, men vet som sagt inte när jag kan tänkas hinna med. Det är ju lite glatt och oskyldigt och min konst är oftast rätt skruvad och mörk, men det kan väl bli något av det här…

 4. dolf skriver:

  inte för att jag vill åka snålskjuts, men med tanke på dragningen din konst ofta har så kanske det här är något du skulle inspireras av: Knekten, Kärleken och Döden | Genusdebatten (har fått förfrågan från musiker om att tonsätta den, engelska versionen är det ursprungliga originalet)

 5. Antero skriver:

  Lite OT, men har du varit och tittat på S:t Eriks krona som just nu kan ses i Uppsala domkyrka? Kom och tänka på den när jag såg din bild med dödskallen och kronan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.