Ron Wood på Galleri Jan Wallmark

001

Det var faktiskt sommar i Stockholm idag. 27 grader och sol. Eftersom vi dessutom var lediga begav vi oss mot Stockholm för att se Stones-gitarristen Ron Woods måleri på Galleri Jan Wallmark:

DSC_0121Först lite stärkande fish and chips med Baron Frenckl på ett hak på Karlavägen…

DSC_0122 DSC_0123Ronnie Wood har alltid haft konst som sitt andra, stora intresse. Han har gått på konstskola och är, efter att ha rönt en del framgångar även som bildkonstnär, ett eget galleri i London. Under den pågående turnén ställer Wood bara ut sina alster i Sverige och detta på grund av att han här har en skara samlare.

DSC_0124-crop DSC_0125 DSC_0127Wood målar främst sina bandkollegor och andra musiker och gör detta mycket förtjänstfullt, om ni frågar mig.

Mera om Ron Woods konst här: ronniewood.com

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Konst, kultur, musik, Okategoriserade, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Ron Wood på Galleri Jan Wallmark

 1. Roffe skriver:

  Baron Trenck är gott. Jättegott.

  http://www.systembolaget.se/Sok-dryck/Dryck/?varuNr=11455

  ps. Man får hålla sig till att svara på de delar man har någon expertis inom;) ds.

 2. Dreadlock skriver:

  Halssmycket du har på dig , vem har gjort den ?

  • Susanna Varis skriver:

   Vet ej, köpte den i en butik i Gamla stan. Egentligen en butik med böcker och andra pappersprodukter, leksaker och presenter, så inte ens en egentlig smyckesaffär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.