Till minne av Charlie Hebdo

Ett antal teckningar till ära för Charlie Hebdo och yttrandefriheten:

charlie3jpg-9def4a996ca230dc charlie6jpg-4c5c282c0b8fe4cd charlie150108pariscartoon4-jpg charlie158401_600 charlieB6xDs9MIAAIiXYK CharlieHebdoAsterixTribute_large CharlieHebdoAsterixTribute2_large charlie-hebdo-shooting-tribute-illustrators-cartoonists-2 charlie-hebdo-shooting-tribute-illustrators-cartoonists-8 charlie-hebdo-shooting-tribute-illustrators-cartoonists-11-lucilleclerk charlie-hebdo-shooting-tribute-illustrators-cartoonists-14 charlie-hebdo-shooting-tribute-illustrators-cartoonists-15 charlie-hebdo-shooting-tribute-illustrators-cartoonists-18 charlie-hebdo-shooting-tribute-illustrators-cartoonists-20 charlie-hebdo-shooting-tribute-illustrators-cartoonists-23 charlie-hebdo-shooting-tribute-illustrators-cartoonists-24 charlie-hebdo-shooting-tribute-illustrators-cartoonists-25 charlie-hebdo-shooting-tribute-illustrators-cartoonists-26 charlie-hebdo-shooting-tribute-illustrators-cartoonists-28 charlieThe-Simpsons-tribute-to-Charlie-Hebdo

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Konst, kultur, lowbrow, Okategoriserade, politik, religion och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Till minne av Charlie Hebdo

  1. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

    De har inte Varis-stuket, så jag antar att de är importerade

  2. Maria skriver:

    Fast, som en imam i Paris mycket riktigt framhöll starkt, Charlie Hebdo lever än men det gör inte terroristerna. I dag kommer det ut ett nytt nummer och det kommer att bli tidernas försäljningsframgång. Tidningen med nyheten om Charles de Gaulles död har hittills rekordet, över 2 miljoner, men det nya numret av Charlie Hebdo kommer ut i 3-4 miljoner nummer och det är kö för att få tag på det. Kioskägare har fått hundratals reservationer och måste säga stopp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.